Wil jij onze (gast)blogger worden

Geschreven door Harry van Will

Ben jij iemand die graag zijn/haar visie, bevindingen en kennis wil doorgeven over een hedendaags maatschappelijk betrokken onderwerp naar keuze? Ben jij niet bang om je mening te verkondigen? 

Zoek jij een open platform dat bij jou past en waarop jij je artikelen met een grote vrijheid van redactionele invulling kunt plaatsen? Dan ben je op de blogpagina van Samen Eindhoven aan het juiste adres.

De onderwerpen op onze blogpagina kunnen zeer gevarieerd zijn. Als je voor ons een blog schrijft, kies dan een actueel onderwerp waar je enthousiast over bent of wat je tegenstaat in EIndhoven en/of deze maatschappij. Jouw persoonlijk of juist jouw gespecialiseerd karakter maakt dat jouw blog interessant is voor de lezers.


Geen advertentierubriek
Onze blogpagina is geen advertentierubriek. Dat betekent voor jou dat je je product en/of dienst mag aanprijzen, maar niet mag verkopen in je blog. Je kunt je blog ook niet rechtstreeks op onze pagina plaatsen. Wij doen dat voor jou, want wij willen de inhoud in eigen beheer houden. Hierdoor blijft alles zuiver en verantwoord en kan het anderen niet schaden.

Geen geld verdienen met je blog, wel publiciteit
Als je voor Samen Eindhoven wilt gaan bloggen, dan is dat onbetaald. Je kunt er geen geld mee verdienen. Maar als je publiciteit wel kunt waarderen is het een goede manier om jezelf via je blog op onze website en de sociale media, momenteel 691 volgers, in de kijker te spelen. En wie weet wat voor mogelijkheden dat weer voor jou oplevert. Dus als jij het nodige te vertellen hebt, deel dan op onze blogpagina je kennis en/of visie en/of geef je mening over een actueel maatschappelijk betrokken onderwerp naar keuze. Jouw blog is ook een uitgelezen mogelijkheid om te laten zien dat je weet waar je het over hebt.

Netwerken
Je netwerk vergroten kan alleen als je op openhartige wijze met elkaar verbonden bent en bliijft. Als blogger met dezelfde hartstocht en interesse kun je je in deze digitale wereld laten stimuleren en inspireren. Zo genereren we samen een gestage groei van volgers en lezers. Om het aantrekkelijk te houden voor bloggers en lezers willen wij de inhoud van onze blogpagina veelzijdig houden. 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief se-zienmoment gaat naar ruim 800 mailadressen in Eindhoven. Hierin wordt ook een uitreksel van jouw blog opgenomen met een "lees hier meer" link naar jouw blog op de site van Samen Eindhoven. Vanzelfsprekend plaatsen wij ook de link naar je eigen website of sociale media.

Lengte van de blog
Als blogger krijg je bij ons ruimschoots de mogelijkheid jouw onderwerpen uit te diepen. Kwaliteit gaat bij ons altijd boven kwantiteit. Deze blog die je nu bijna helemaal gelezen hebt omvat niet meer dan 501 woorden.

Belangstelling?
Wil je graag gaan bloggen voor Samen Eindhoven? Stuur ons dan je drijfveer waarom jij graag als (gast)blogger voor ons wilt schrijven naar onder vermelding van "blogger gezocht". Vergeet niet je adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. Na ontvangst van jouw gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

volg ons ook op

       

© 2013-2020. Alle rechten voorbehouden.