Zelfhulp voor ouders van verslaafde kinderen

Geschreven door Zelfhulp Netwerk

Een bezorgde moeder: "Ik ben een moeder van een verslaafde zoon. Was altijd alleen maar bezig met zijn verslaving, hij moest en zou stoppen.

 

Toen ik met andere ouders uit de zelfhulpgroep gepraat had ging ik dingen anders doen. Nu heb ik zijn verslaving meer geaccepteerd en het gaat nu beter. Ik praat met hem, help hem, maar ben wel eerlijk. Het is nu zijn probleem, niet meer van mij."

Bij lotgenoten vind je herkenning, erkenning en steun. Je staat niet alleen. Of zoals een van de ouders het verwoordde: eindelijk iemand die mij begrijpt, me niet meteen veroordeelt en aanvoelt hoe moeilijk het voor ouders is. 

De zelfhulpgoep wordt begeleid door 2 ouders van verslaafde kinderen die hiervoor een training hebben gevolgd. U kunt gratis deelnemen en uw anonimiteit wordt gewaarborgd.

Met ondersteuning van Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost Brabant komt in november de zelfhulpwerkgroep voor ouders van verslaafde kinderen weer bij elkaar in Kunstklokaal d'n Dörpel, Vondellaan 51 in Gemert. 

Voor meer informatie en aanmelden:  of 040-2118328.
Website www.zelfhulpnetwerk.nl 

volg ons ook op

       

© 2013-2019. Alle rechten voorbehouden.