Iedere volwassene een basisinkomen en basiszorg voor iedereen

Geschreven door Basisinkomen 2018

Deel jij deze verlichtingsaangifte uit .....
..... aan familie, vrienden, buren of collega's? Op deze manier tovert het basisinkomen al een glimlach op ieders gezicht. De verlichtingsdienst is de aangename vervanger van de belastingdienst. Door deze ludieke flyer massaal te verspreiden verwachten we binnen korte tijd duizenden nieuwe handtekeningen onder het burgerinitiatief, op weg naar de 100.0000.

 

Geweldig dat we de 40.000 al gepasseerd zijn, we gaan in het najaar van 2016 naar de Tweede Kamer. Maar hoe meer handtekeningen, hoe sterker ons geluid. We mikken op meer dan 100.000! Dus je handtekening is nog steeds van harte welkom!

Kijk op onze website voor meer informatie.

Burgerinitiatief en privacy
Een burgerinitiatief is een democratisch middel om een onderwerp direct op de agenda van de Tweede Kamer te zetten. Bij minimaal 40.000 handtekeningen zal de Tweede Kamer het voorstel in behandeling nemen en er ook over stemmen.

Meer informatie is te vinden op:
http://www.tweedekamer.nl/kamerleden/commissies/verz/burgerinitiatieven

De digitale handtekeningen zijn geldig als naam, adres en geboortedatum zijn ingevuld. Dit is dus een belangrijke vereiste van de Tweede Kamer, daarom vragen wij u ook om deze persoonlijke gegevens.

Vanzelfsprekend staan wij garant voor de privacy van uw gegevens. Wij zullen deze aan niemand anders verstrekken en ook voor geen andere doeleinden inzetten. We zullen u alleen een enkele keer, via de mail, informeren over de voortgang van dit burgerinitiatief.

Reacties kunnen gestuurd worden aan
Telefonisch contact is mogelijk met Johan Luijendijk op 06-19 15 80 69

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

volg ons ook op

       

© 2013-2020. Alle rechten voorbehouden.