Kerstinzamelingsactie voor asieldieren

Geschreven door Dierenbescherming

Dierenopvangcentrum de Doornakker uit Eindhoven start op 8 december met haar jaarlijkse kerstinzamelingsactie en vraagt dierenvrienden om de asieldieren niet te vergeten tijdens de kerstinkopen.

 

Geef hen een mooie kerst en maak hen blij met een kerstkadootje. Deze kunnen op dinsdag tussen 14:00 uur en 20:00 uur, op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 14:00 uur en 17:00 uur en op zaterdag tussen 13:00 uur en 16:00 uur afgegeven worden aan de Doornakkersweg 51 in Eindhoven.

In dierenopvangcentrum de Doornakker worden jaarlijks 500 honden, 1100 katten en 270 overige huisdieren opgevangen. Een groot aantal van deze dieren kan de feestdagen gelukkig doorbrengen bij een nieuwe baas. Ieder jaar zijn er echter ook honden, katten, konijnen, vogels en knaagdieren die de kerstdagen in ons opvangcentrum doorbrengen. Om hen ook extra te kunnen verwennen, hebben wij een verlanglijstje gemaakt.

Zo worden onze honden heel blij van kleine honden(training)koekjes, lange stevige riemen, stevige halsbanden/tuigjes, natvoer en grote antischrokvoerbakken. Onze katten worden gelukkig van speeltjes zoals hengeltjes, catnip speeltjes/spray, stoffen kattenmandjes en overige kleine kattenspeeltjes. Onze konijnen kunnen verrast worden met hooiballen, knabbelmateriaal en suikervrije konijnensnoepjes. Voor vogels zijn speeltjes en trosgierst zeer welkom. Het volledige verlanglijstje is te vinden op de website van Dierenopvangcentrum de Doornakker; https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker

Iedere donatie groot of klein is ontzettend welkom! .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 
Saskia Thijssen / T 06461 680 71 /

volg ons ook op

       

© 2013-2020. Alle rechten voorbehouden.