Samen zijn wij Eindhoven

    

Als kleurrijke onafhankelijke politieke partij met grote ambities gaan wij voor de stad en burgerbelangen in Eindhoven, maar kijken zeker ook niet weg van economische belangen. Economische- en burgerbelangen in balans houden is geen gemakkelijke opgave. Het zijn vaak moeilijk begaanbare wegen. In de praktijk betekent dat, zonder ons gedachtegoed te verloochenen, dat wij soms zullen moeten slikken en de ander de ruimte geven.

 

De ketting is net zo sterk als de zwakste schakel. Er is nog teveel kommer en kwel voor tevelen. De armoede en schuldenlast neemt in Eindhoven nog steeds toe. Evenals het gebruik van de voedselbank. De koopkracht van ouderen en uitkeringsgerechtigden blijft maar achteruitgaan. De werkloosheid onder ouderen, in het bijzonder 55+, neemt nog steeds toe. En wat te denken van zorgelijke (personele) ontwikkelingen in de zorg!

Verandering moet uiteindelijk vanuit de samenleving zelf komen. Jij als inwoner van Eindhoven bent degene die echt het verschil kan maken. Stel jezelf daarom nu al centraal en laat je stem horen en gelden. Wil jij aan ons kwijt wat je tegenstaat of waar de verbeterpunten liggen in Eindhoven? Dat kan via . In een verandering van tijdperk zullen wij elkaar vaker en intensiever nodig hebben dan ooit te voren.

volg ons ook op

       

© 2013-2020. Alle rechten voorbehouden.